Kitap Alışverişi # 17

Unknown | 2/28/2015 |
 
Evrenin Ötesi Üçlemesi bir süredir dikkatimi çeken bir seriydi ve son zamanlarda çok güzel yorumlar okuduğum için kitapları almak istiyordum. Daha önceleri okuduğum yorumlar, bu serinin ülkemizde fark edilmediği ve yeterince ilgi görmediği üzerineydi. Zamanla kitapları bloglarda sık sık görmeye başladım ve övgü yazıları okudum. Seriyi Kitap Yurdu’ndan 19.90 liraya aldım. Bu arada okumaya başladım bile, umarım ben de okuduktan sonra beğenirim J
 
 
Dağ Kulübesi de uzun zamandır almak istediğim bir kitaptı. Yaza yaza bitiremediğim Virgin River Serisinin ikinci kitabı. İlk kitabı Aşk Yeniden’i severek okumuştum. Bu kitap da Kitap Yurdu’ndan 8 liraya alındı.

Vee yine Kitap Yurdu sitesinden 8 liraya aldığım, Sabrina Jeffries’in Yatağımdaki Serseri kitabı. Sharpe Kardeşler serisinin ikinci kitabıyla seri tamamlandı sanıyorum eğer devamı yoksa J
 
 
Susan Elizabeth Phillips’in kitaplarını daha önce hiç okumadım ancak yazarla ilgili güzel yorumlar okudum. Balayı Migros indiriminden yararlanarak 5.60 liraya aldım.

Melek Öpücüğü de yine Migros’tan aynı fiyata alındı. Daha önce iki kitabını da severek okuduğum Barbara Freethy’in bu kitabını da beğenirim diye düşünüyorum J
 
 

10 yorum:

  1. o seriyi bende istiyorum. fiyatıda çok uygunmuş ya 19,90'a 3 kitap. güle güle oku yeni kitaplarını. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Gerçekten çok uygun fiyatı. Normalde serinin iki kitabı bile alınamaz bu fiyata.

      Sil
  2. Evrenin Ötesi serisi nin ilk iki kitabını ben okudum canım en kısa zamanda üçüncü kitabı da alacağım çok güzel bir seri eminim elinden bırakamayacaksın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okumaya başladım canım ve çok iyi gidiyor şimdilik ama bitirdiğimde ne düşüneceğim merak ediyorum. Çok güzel yorumlar okudum seri ile ilgili umarım elimden bırakmam:)

      Sil
    2. Umarım beğenirsin canım diğer kitaplarına da bayıldım keyifle oku yorumlarını merakla bekliyorum :)

      Sil
    3. Canım benim çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Yeni kitaplarını keyifle oku ablacım. :))
    Sharpe serisinin diğer kitapları da var mı? Son Çarem ve Öyle Bir Geceydi Ki bu kitapalrda seriye dahil :D
    SEP muhteşem yazıyor ama başlamak için yanlış bir kitap seçmişsin.Beğenmeme olasılığın yüksek kitabı. :D Yine de SEP'in en kötü kitabı bile bir çok yazarın en iyi kitabına denktir benim gözümde.Diğer kitaplarını da şiddetle tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim MinLi'm :)
      Sharpe serisinin ilk beş kitabı tamamlandı ama devamı yoksa eğer. Son Çarem ve Öyle Bir Geceydi ki kitapları var.
      SEP'in kitabını ucuz bulunca aldım. Kitapla ilgili bir bilgim yoktu. Sadece yazara göre karar verdim. O zaman bu kitabı daha sonra okurum artık. Tavsiyen için de teşekkürler bitanem :)

      Sil
    2. O zaman serin tamamlanmış ablacım. :) Yayınevi diğer serisini de çıkarmaya başlar umarım.
      Bu Epsilon'dan çıktığı için ucuz oluyor marketlerde,maalesef Pegasustan çıkanları indirimli bulmak zor.İlk önce Aşka İlk Çeyrek ya da Aşk Kapıyı Çalınca kitaplarını okumanı tavsiye ederim ablacım.Rica ederim. :)

      Sil
    3. Evet tamamlandı canım. Pegasustan almak istediğim kitaplar var ve gerçekten pahalılar. Tavsiye ettiğin kitapları hemen not ediyorum. Tekrar teşekkürler :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler...

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP