Aşk Yeniden-Virgin River - Robyn Carr

Unknown | 4/03/2014 |
 
Bu kitabı okumaya başladığınız andan itibaren kitabın içine gireceksiniz ve kahramanlarla beraber yaşayacaksınız.  Robyn Carr öyle güzel betimlemeler yapmış ki o kasabada yaşadığınızı hissedeceksiniz gerçekten.
Kitabın kadın kahramanı hemşire Melinda Monroe, kısa süre önce bir silahlı saldırıda doktor olan eşini kaybeder. Yaşadıklarını biraz olsun unutmak için işinden, evinden uzaklaşmak ister. Bu sırada küçük bir dağ kasabası olan Virgin River’da çalışacak hemşire arandığını yazan iş ilanını görür. “Kaliforniya'nın ulu ağaçları ve ışıl ışıl ırmakları arasında bir fark yaratmak istemez miydiniz? Hem de kulübenize kira ödemeden?” İşte ilanda gördüğü bu yazı tam da aradığı yeri anlatıyordu. Düşünmeden teklifi kabul eder ve tüm ayarlamaları yaptıktan sonra Virgin River’a gitmek için yola çıkar. Yağmurlu bir gecede son model BMW arabası kasabanın yollarına uygun değildi. Çok geçmeden arabanın azizliğine uğrar ve çamura saplanır. Hiç kimsenin geçmediği bu yolda yapacağı tek şey birilerinin onu görüp kurtarmasıydı. Bir süre sonra yanından geçen yaşlı adam, arabasıyla Mel’in BMW’sini çekerek saplanıp kaldığı çamurdan kurtarır. Kasabaya zor da olsa ulaşan Mel, kasabayı gördüğü anda hayal kırıklığına uğrar. İlanda vaat ettikleri gibi harika bir kasaba değildir Virgin River. Uğradığı hayal kırıklığından sonra, Jack Sheridan’ın barının sıcacık ortamında yediği o lezzetli yemek ona iyi gelen tek şeydi. Barda tekrar gördüğü, onu bu gece kurtaran yaşlı adam birlikte çalışmak için geldiği doktordur ve bu doktor yanında bir hemşire istemeyen aksi ihtiyarın tekidir. Mel, burada yaşayamayacağına karar verir ama geceyi burada geçirdikten sonra burada yaşamasını onaylamayan kız kardeşine gitmek için sabah yola çıkacaktır. Sabah kasabayı terk edeceği anda doktorun verandasında gördüğü terk edilmiş bebek mi, yoksa eski bir deniz piyadesi olan Jack Sheridan mı planlarını değiştirmesinde etkili olacak?
Aşkın ve arkadaşlığın anlatıldığı sıcacık bir kitap. Bu kitap da kesinlikle en iyiler arasında olacak. Robyn Carr’ın kalemine hayran kalacaksınız.

6 yorum:

  1. kitabın adı çok güzelmiş:)kapağında da papatyalar var ne güzel..ben alıp okuyacağım bu kitabı.tavsiye için teşekkür ederim.Sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğunuza pişman olmayacağınız bir kitap....Sevgiler...

      Sil
  2. hımm konu sıcacık iyi gelecek bir hikaye gibi.not aldım.teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğiniz gibi iyi gelen sıcacık bir hikaye Aşk Yeniden.
      Sevgiler...

      Sil
  3. Hoşuma gitti konusu. :) Okuma listeme aldım bakalım. Bir ara okurum muhakkak. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğunda yorumunu merakla bekliyorum o zaman :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler...

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP