O Yaz – Lisa Kleypas ( Wallflowers Serisi #1)

Unknown | 2/24/2015 |

Annabelle’nin babası öldükten sonra aile zor günler yaşamaktadır. Ailesini bu yoksulluktan kurtarmak için Annabelle, balo mevsimi sona ermeden soylu bir beyefendiyle evlenmek zorundadır. Evlenebilmesi için ise son sezonudur. Annabelle, soylu olmasına rağmen fakir olduğu için hiç ilgi görmez. Baloda, onun gibi dansa kaldırılmayı bekleyen üç genç kız daha vardır. İki kız kardeş olan Lillian ve Daisy ile Evie. Geçen sezonun büyük bir bölümünde, birbirleriyle konuşmadan bir köşede oturan bu dört genç kız, son zamanlarda arkadaş olurlar ve bir ittifak oluştururlar. Bu ittifaka göre yaşı büyük olandan başlayarak her sezon birinin evlenmesi için uğraşacaklardır. İlk evlendirme planları ise hepsinden büyük olan Annabelle içindir.
 
Annabelle’nin bir hayranı vardır ancak bu genç adam soylu değildir. Kızı, ilk defa panaroma tiyatrosunun önünde gören Simon, Annabelle’e olan ilgisini her fırsatta gösterir. Kız ise soylu bir beyfendi ile evlenmek istediği için Simon’dan uzak durur.
 
Bir süredir okunmayı bekleyen ve merak ettiğim bir seriye başladım. Lisa Kleypas ile tanışmam bu kitapla oldu ve yazarın tarzını Julia Quinn'e benzettim. Kitabın konusunu sevdim ancak çok fazla anlatım bozuklukları ve yazım hataları vardı. Umarım serinin devamı böyle devam etmez.

6 yorum:

  1. Yazım hataları ve anlatım bozuklukları gerçekten insanı kitaptan soğutuyor. Benim bu türdeki en sevdiğim yazar ise Judith Mcnaught:) Keyifli okumalar..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar haklısın ki. Anlatım bozuklukları yüzünden okuduğum cümleyi anlamıyorum çoğu zaman. Judith'in kitaplarını ben de severek okuyorum. Yorumun için teşekkür ederim canım :)

      Sil
  2. Çok sevdiğim serilerden. :) Benim favorim Sevgim Sana Ait kitabı. :D Onu beğenip beğenmeyeceğini merak ettim şimdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lisa'nın kitaplarına başlamamda senin de etkin var Kristal'im. O zaman benim bu seriyi daha çabuk okumam lazım, şimdi ben de merak ettim favori kitabını :)

      Sil
  3. ben bir kitabını okumuştum ve fazla beğenmemiştim ama bu yazar çok seviliyor,bir şans daha vereceğim belki severim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, bence de bir şans daha vermelisin, başka kitabıyla başlarsan belki seversin :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler...

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP